La Jove Cambra Internacional de Lleida ha dut a terme la II edició de la Santa Blanca Charity Party que ha recaptat un total de 504€ de beneficiència per l’associació la Dona Samaritana de Lleida a partir dels 50 assistents i les donacions realitzades durant la nit. L’acte es va dur a terme al local Comèdia de Lleida i va constar d’una taula rodona amb la participació d’Anna Nadal, advocada i columnista del diari La Vanguardia; Bea Obis, membre i representant de Funde i CEO de l’empresa QUEQUANON.CAT; Ferran Jové: representant i fundador de l’associació la Dona Samaritana de Lleida; i Gemma Gallur, testimoni i supervivent d’un cas de violència de gènere, amb l’objectiu de donar a conèixer el problema i buscar solucions per aconseguir una Igualtat de gènere.

Entrega de guardons dels Premis Lleidatans

A més, durant l’acte es va fer l’entrega dels guardons V edició Premis Lleidatans en propietat a IASO (Empresa i Territori), AFANOC (Entitat social), Jordi Vidal (Jove Emprenedor), grup de patologia oncològica IRB Lleida (Grup de recerca i investigació), Isidre Esteve (Lleidatà Exemplar), Club Natació Lleida (Valors en l’esport) i Gremi de Forners de Lleida (Accèssit 2016).

Per altra banda, l’associació Jove Cambra Internacional de Lleida amb el seu president al capdavant, Isaac Martínez, va fer entrega del xec de recaptació de l’any 2016 amb un valor de 1019€ en favor de l’AECC i recollit per la representant Jasmina Dolcet. L’acte va comptar amb el suport i aportacions de diferents empreses de Lleida. La Santa Blanca Charity Party és un esdeveniment benèfic creat per la JCI Lleida amb la qual es tanca l’any de donació al qual s’ha vinculat el president i grup de juniors durant tot l’any (AECC 2016) i dóna el tret de sortida a la recaptació pel propòsit del pròxim any, en aquest cas, el president electe, Noé Bosch, i els membres de l’entitat han focalitzat el tema en la Igualtat de gènere i tota la recaptació del 2017 anirà en favor de la Dona Samaritana de Lleida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.